IMAGINE ANTET

  • poza1
  • poza2
  • poza3
  • poza4

Instructiuni PSI pentru fabrici de PFL - procedeu umed


*      Respectarea regulilor de depozitare separată a parafinei, răşinii fenolice, acidului sulfuric.
*      Verificarea stării şi funcţionării separatoarelor şi detectoarelor de metal, înlăturarea bilunară  a prafului depus în instalaţiile de tocare-sortare.
*      Se va verifica buna funcţionare a utilajelor din dotare, transportoare, elevatoare, defibratoare, pompe etc..
*      Controlul şi ţinerea în perfectă stare de ordine şi curăţenie a  instalaţiei de recuperare a căldurii de deasupra presei.
*      La secţia de plăci extradure, impregnate cu ulei, maşinile de impregnare se vor ţine în perfectă stare de curăţenie, fiind interzise scurgerile de ulei.
*      La camerele de tratare termică a plăcilor PFL este interzisă depăşirea temperaturii şi duratei de tratament indicate  în normele tehnice.
*      Duzele instalaţiilor de umezire a aerului din camerele de tratament termic vor fi curăţate şi desfundate la intervale de cel mult 15 zile.
*      Vagonetele scoase din camerele de tratament termic vor staţiona în spaţiul de odihnă înainte  de a fi introduse la aclimatizare şi se vor curăţa de fibră înainte de o nouă încărcare.
*      Instalaţia pneumatică de absorbţie şi refulare a rumeguşului şi a prafului rezultat din operaţiile de formatizare finală a plăcilor  trebuie să funcţioneze permanent,   pentru înlăturarea pericolului de explozie.
*      La începutul schimbului se va verifica starea pânzelor circulare, de asemenea întinderea curelelor de acţionare a pânzelor. Nu se vor folosi pânze neascuţite sau cele cu mai mult de 3 dinţi lipsă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu